Startsida - Zelmaas kennel
Välkommen till Zelmaas kennel - strävhårig tax för jakt, utställning och sällskap

Jag heter Kerstin Norberg, bor på Lidingö och min ambition med kenneln är att föda upp vackra, trevliga och friska familjehundar som är användbara till drev, gryt och spår.
Vanligtvis brukar jag ta en eller två kullar per år. Valparna blir väl socialt tränade genom möten med alla vardagens företeelser. Det gör dem väl rustade när de kommer till sina nya ägare.



Läs mer »

Aktuellt
  Lyckat i Eskilstuna | 2024-02-04 Tid: 09:00
Årets första utställning för vår del skedde i Eskilstuna i går. Trång och bökig utställningshall, men det uppvägdes av fina resultat. Nikolaj fick ck i jaktklass och blev tvåa bästa hane, och fick dessutom cert, medan Qanalje denna gång fick nöja sig med tredjeplatsen och excellent. Qnata vann jaktklassen och blev tvåa bästa tik med ck och cert, medan Pamina blev fyra med excellent. Jizza vann championklassen med ck och blev trea bästa tik. Min uppfödargrupp fick hp och blev BIS-2 i gruppfinalen. Domare var Charlotte Jacobsson. På bilden syns de Zelmaashundar som deltog på dagens utställning. Från vänster Qanalje med Birgitta, Nikolaj med Mats, Pamina med Päivi, Qnata med Björn och Jizza med Ulla.

« Tillbaka